Om oss


Vi som är Renman Adventures är Susan och Pär Renman. Vi fastnade direkt för Funäsdalen och hyrde flera gånger om året olika boenden runtom Funäsfjällen.

En dag kände vi att det vore skönt med något eget. En plats man kunde återkomma till och ha sina egna saker på och som gav lite mer spontanitet. Känslan att komma hem!


Tomten köptes 2015 och tankarna då var att eventuellt lämna storstan och flytta permanent. Därför kändes det perfekt med Funäsdalen och ett hus relativt centralt. Det är nära till allt och gångavstånd till skidcentralen när man vill åka längd eller utför på Funäsdalsberget. Även aktiviteter runtom Funäsfjällen är nära såsom skidor i Ramundberget, cykla downhill i Tänndalen eller tura till våffelstugan i Andersborg. 


När vi planerade huset var vi bara två men familjen har nu vuxit till fyra. Under vår andra föräldraledighet bodde vi ett halvår i Funäsdalen och följde bygget av huset, byggde mycket själva och njöt av fjällen. Vi hann även reflektera över livet och jobb på ett sätt man annars inte gör och insåg att vi trivs väldigt bra med Funäs som vår tillflyktsort när vi är lediga. En oas där man njuter av fjäll och natur och som inte skulle vara detsamma om vi flyttade vår vardag dit. Det vill vi gärna dela med andra genom att hyra ut vårt hus!!